mateuszurad Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Przygotowałem już parę korzeni. Chciał bym wiedzieć czy można szybko przygotować korzeń? Mianowicie mam już okorowany i wysuszony korzeń dębowy. Nie chciał bym go moczyć w wodzie i później parzyć, a tylko wsadzić do wrzątku z solą i po jakiś dwóch dniach wsadzić do akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Wszystko zależy od tego czy będzie tonął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszurad Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 W wiaderku już tonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Metrowe korzenie przelewałem tylko wrzącą solanką i do akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Metrowe korzenie przelewałem tylko wrzącą solanką i do akwarium Ja też ale mój ma 80cm :DD: hi hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts