bimekAKWA Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Witam mam zamiar robić niedługo restart baniaczka i dzisiaj nazbierałem liści dębu (zielone ale suszyłem je w piekarniku są już ciemno brązowe) i Fajne znalazłem fajne korzonki w wiśle (spreparowane 4h w soli 5 h bez soli wypłukane lecz jeszcze nie okorowane tylko jeden okorowany bo to czaso chłonne ) I planuje tam dać tak 10-15 neonów zielonych (jeśli za dużo to mogę zredukować bo to tylko plany) 1+1 Ramirezki (które posiadamw zbironiku 54l razem z bojkami) Czy taka obsada była by odpowiednia.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Te 45 dla ramirezek są na granicy błędu. Wg mnie to za małe akwa. Już prędzej wrzuciłbym tu te bojki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Ale bojki nie wiem czy będą się czuły dobrze w akwa bez roślinek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts