Sharpey Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Hej! Mam 1 welona,1kardynałka.1 danio oraz 2 razory. Wszystkie karmię je wysokoproteinową karmą.Czy to wystarczy?c Czy mam jeszcze coś dokupić? Pomóżcie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 razbory danio i kardynałki to ryby stadne !!! a ty masz po 1 sztuce :/ ile litrów ma to akwa?? co do pokarmu to karmisz tylko jednym rodzajem ?? edit: masz 25 l ??? to za mało na wszystkie twoje rybki !!! oddaj je bo napewno sie męczą!! zrób krewetkarium np z tych 25l Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupeRyba;) Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Ja karmię ryby zwykło karmą+jeszcze taka inna w granulacie,a czasami jak sie trafi to zdechłego gupika(narybek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Ja karmię ryby zwykło karmą+jeszcze taka inna w granulacie,a czasami jak sie trafi to zdechłego gupika(narybek) W temacie nie było ,, Jak karmicie swoje ryby", tylko czy dobrze karmię ryby więc po co taki post? Co do tego pytania to tak: 1. Musisz urozmaicić karmienie, wprowadzić jakieś inne pokarmy suche i jakieś mrożone np. ochotkę. 2. Masz złą obsadę nawiasem mówiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluee15 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Najlepiej dokup jakiś pokarm roślinny albo wybarwiający. Ja bym proponowała Ovo-vit/Bio-vit i Rozwielitka. Do obsady to już się nie będę czepiać ale jest zła Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupeRyba;) Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Nie no wiem, ale chodzi o to,że jak mu sie spodoba to może karmić tak jak ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linf Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ja proponuje Solowca moje rybeczki wcinają aż miło poza tym dostają tabletki Tetra TabiMin oraz Tropical Ichtio-vit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts