ewela122 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 witam czy welonki moga zyc razem z głupikami? no i z jakimi rybami moga wogóle mieszkac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 pewnie wiesz że welony są wyjątkowe ze względu na preferowaną niską temperaturę. gupikowi za to lepiej jest w wodzie cieplejszej. ich wymagania więc się rozmijają. nie bedzie to szczególnie zgodne z naturą ale może kardynałek by się nadał? przykro mi, ale nie jestem pewna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewela122 Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 mam temperature wakwarium 23 stopnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 i mam nadzieję, że wiesz, że na jednego welonka potrzena 80-100 L akwarium? Rośnie ogromny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Ja bym ci proponował tak jak korozja kardynałki. A jaki litraz masz na te welony?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts