alien1987 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Witam moja molinezja rodzi już trzeci raz - problem w tym że juz od trzech porodów w akwa nie ma samca .Wiem że ona magazynuje nasienie ale jak długo może to robić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Kilka razy... Nie dużo.. 3 na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien1987 Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 i za każdym razem u mnie jest mniejsza ilośc rybek - chyba że gdzieś giną w żwirku albo je zjada, na początku były trzy później jedna i dziś Znowu jedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Pewnie zjadła one są znane z tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 gupik moze byc zaplodniony 1 raz i starczy mu to na cale zycie z molinezja chyba jest podobnie tylko ze nie na cale zycie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 bardzo możliwe, że kilka razy może rodzić , z tymże gupiki krótko żyją więc na całe życie i styknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ja miałąm kiedyś gupiczke co żyła prawie 5lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 temat do zamknięcia, użytkownicy zbaczają z tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 u mnie nie ma samca molinezji już od 2miesięcy i nie rodziły ja mam gupiczke na razie tylko 1miesiąc wieć jeszcze dużo małych przed nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Molinezja moze bo jednym zapłodnieniu rodzić do końca swojego zycia a czasem tylko kilka razy to juz od samca zalezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Molinezja moze bo jednym zapłodnieniu rodzić do końca swojego zycia a czasem tylko kilka razy to juz od samca zalezy co ty za głupoty piszesz dziewczyno? większych głupot dawno nie czytałem... niby jakim cudem i skąd masz takie informacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Moja molinezja miaął samca tylko 1tydzień potem wyskoczył z akwa potem przez 3lata rodziła az do smierci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 ahaa... to proponuję Ci napisać do National Geographic... Zapewne zgarniesz niezłą kasę za to niezwykłe zjawisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts