futro76 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 moja obsada : 4 gurami 3 brzanki rekinie 4 sumiki rekinie 2 skalary duch brazilijski 2 glonojady coś dodać czy coś oddać? narazie w gre nie wchodzi tylko pozbycie sie ducha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 moa obsada : 4 gurami 3 brzanki rekinie 4 sumiki rekinie 2 skalary duch brazilijski 2 glonojady czemu miałbyś się go pozbyć? nadaje się trochę mieszanka, brzanki nie "degustują" skalarów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Musisz mieć duzo roślin bo duch może się pogubić on ma male oczy wyczuwa pokarm praktycznie go nie widzi ale jest to piękna ryba obsada fajna pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
futro76 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 brzanki narazie nie degustują ani w gurami ani w skalarach, czytałam ze mogą ale moje mimo ze w 112 litrach wyrosły już na " byki" to są spokojne tylko dosc płochliwe.Myślałam jeszcze o jakiś rybkach ale nie wiem co by pasowało do tego " chaosu" i czy aby nie bylo ich za dużo. duch faktycznie ma problem ze znalezieniem pokarmu musze dawac jednoczesnie zywy i płatki bo tak to sumiiki zjadają zanim on dopadnie.. jak bym chciała cos dołozyc to co proponujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts