egon115 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 bezpieczne jest postawienie akwarium na taką formę ,,izolacji,,?? bo zmieniam akwarium... 126l i chciałbym dokupic podstawkę do kompletu... bo styropian którego zwykle używałem nie bardzo wygląda... jednym słowem szpeci... dzięks z góry za odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszte Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ale o jaką formę "izolacji" ci chodzi?? Jeżeli o plastykową podstawkę ze sklepu to warto,chociaż może szkoda pieniędzy. Tańsze rozwiązanie to styropian, można pomalować boki i nic nie szpeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 A tak w ogole to po co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egon115 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 chodzi mi o coś takiego http://www.allegro.pl/item585689474_podstawka_pod_akwarium_prosta_czarna_80x35.html zalecane jest aby akwarium nie stało bezpośrednio na blacie.... tylko mnie zastanawia konstrukacja tej podstawki.... gdyż ona ma co i raz jakies kólko a nie kryje całego dna jak np, styropian... ale w sumie producent zaczej powinien wiedziec co robi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 A tak w ogole to po co?Powtarzam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator adminnew Posted March 29, 2009 Administrator Share Posted March 29, 2009 http://www.kirysek.pl/product_info.php? ... anner_id=1 Tam są też inne wymiary... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja1 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 eszte ma racje szkoda pieniędzy ja mam styropian a rogi pomalowane czarnym markerem dotnij nożem do tapet równo i pomaluj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 ja mam podkladke z szyby na 240L. Dwie koło siebie na prawie całą szafkę. Bo bokach mają ramki, żeby woda nie wypadała jak wleci na szybę. Oojj była zabaaawa;]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts