alien1987 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Witam umieszczam zdjęcia mojego kiryska nie wiem co mu się stało ale zaczęła mu się robić biała plamka, i tak od kilku dni a teraz jakby juz rana co to jest - choroba czy gryzą go inne ryby?? Od wystawienia postu minęło już kilka godzin a stan mojego kirysa się pogarsza - nic go nie gryzie i nie męczy bo cały czas obserwuję dodaję kolejne zdjęcie na którym widać jak urosło mu coś białego .Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzikNaGrzybach Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 To jest rana,pewnie zachaczył o ten twoj zameczek........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien1987 Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 to nie zamek obserwuję rybę a stan się pogarsza dodałem kolejne zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Pewnie miał tam ranę a teraz dostał grzybicy. Jedynym lekarstwem jest lek stosowany domiejscowo. Czyli wypędzelkować lekarstwem ranę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Ma pleśniawkę na ranie, poddaj go leczeniu.Zastosuj sera mycopur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 pewnie przez ten zamek i kolorowe kamyczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts