Cannabis96 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Witam pytanie to jak w temacie. Zastanawia mnie to , ponieważ samice są zwykle mało kolorowe. Myślałem o ok. 10 samcach. Proszę o odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Witam pytanie to jak w temacie. Zastanawia mnie to , ponieważ samice są zwykle mało kolorowe. Myślałem o ok. 10 samcach. Proszę o odpowiedź. Jeżeli wielkość akwarium i pozostała obsada nie będą kolidować to jak najbardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Wielkość akwarium i obsada raczej będą odpowiadać. Szczerze powiem , że bardziej obawiam się tego , żeby nie pozabijały się nawzajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robsonik4 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Nie ma takiej opcji żeby sobie kilim zrobiły Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Im więcej samców tym agresja rozłoży się poprzez ich ilość. Gdyby były np. 2 to jeden ciągle by baty dostawał . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pewker Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Sam wpuściłem do swojego akwa 8 samców gupika endlera. Nie wyglądają na osowiałe z powodu braku samic. I jeszcze jeden plus takiego rozwiązania: niekontrolowana plaga gupików potrafi być często bardziej upierdliwa niż plaga ślimaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 I jeszcze jeden plus takiego rozwiązania: niekontrolowana plaga gupików potrafi być często bardziej upierdliwa niż plaga ślimaków.No dokładnie , już nie mam co robić z narybkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Dzięki za pomoc wszystkim. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 No dokładnie , już nie mam co robić z narybkiem Jeśli mieszkasz gdzieś w pobliżu to "zaopiekuję" się każdym narybkiem Michał84:Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts