izaryb15 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Byłąm niedawno w zologiku pytając się o pielęgnice i zaproponowali mi zeberki(nigdzie nie mogę się o nich czegoś dowiedzieć) rybka podobna kolorystycznie do pyszczaka zebry, podobny rośnie niewielka. Czy ktoś może zaproponować mi jakąś pielęgnice (oprócz ramirezy) lub podać jakieś info. o tej wymienionej ? z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Na pielęgnice zebry jednak przymałe akwarium. Może jakieś pielęgniczki np. apistogramma agassizi, a. cacatuodies? Podaj wymiary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Zebry nie nadają się do 70 L , żadne z większych pielęgnic nie nadaje się do takiego litrażu . Ewentualnie małe pielęgniczki jak kakadu czy ramirezy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaryb15 Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Tylko że to nie była zebra. Jakiś inny gatunek miał troche ciemniejszo-niebieskie paski. Tylko nie wiem właśnie Jaki to dokłądnie gatunek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamel Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Według twojego opisy stawiam że mogą to być Pyszczak Saulosi bądź Pielęgnica Honduran Red Point. Jednak obie nie nadają się na ten litraż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts