S'Sayan Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Witam. Obecnie posiadam plastikową pokrywę w akwarium 54l (60x30x30) i chciałby zwiększyć ilość światła. Pomyślałem o belce gdyż po przekalkulowaniu wyszło mi, że za zestaw wraz ze świetlówkami oraz odbłyśnikami musiałbym wydać 120zł, a znalazłem http://allegro.pl/hagen-glo-belka-2x24w ... 60739.html Pisałem ze sprzedającym i wynegocjowałem cenę 120zł razem z przesyłką. Czy używał ktoś takiej belki i jakie ma o niej opinie? Czy warto ją kupić? Pytam gdyż wszystkie moje akwaria miały pokrywy lub belki DIY więc temat nie do końca mi znajomy. Wie ktoś jeszcze czy w belce są 2 czy 1 wyłącznik/i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Dolicz, że do taego musisz kupić nowe świetlówki . CZyli + jakieś 50 zł . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Nie opłaca się. Za 170zł można już kupić na allegro nową belkę ze świetlówkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Więc ile mogę mu zaproponować za tą belkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 8 dych z przesyłką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts