ciapek Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witam! Właśnie urządzam nowy zbiornik 48l. Podłoże już jest filtry grzałka itd. Oczywiście co mi z tego, jak nie wiem jeszcze co tam konkretnego wpuścić Moja propozycja jest taka: -10neon -5kirysek hmm i może 3xgupik (samiec i 2 samiczki) Co Wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianoo11 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 moze byc i dokup jeszcze 4 kiryski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gupik47 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 A jakie cię interesują ryby duże, małe, stadne, w parach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Gupiki możesz dokupić . Ożywią trochę akwarium . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Obsade wybrales dobra. Ale gupikow moze 5? 2 samce i 3 samice np. Pamietaj ze kirysek to ryba stadna i musi byc jeden gatunek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gupik47 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 platynki, krewetki, danio, kardynałki- wybór masz duży po prostu musisz wiedzieć czego chcesz i ile chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 a mi się wydaje, że najlepiej będzie tak jak podał w pierwszym poście lepiej mieć trochę luzu niż przerybienie ewentualnie do tego co podał bojownika można dodać (wtedy bez gupików) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciapek Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 No właśnie też myślę, że niema co przesadzać z ilością bo te akwarium to jednak pudełko. Wiem że to wszystko ryby stadne, ale jeśli są stadne to nie znaczy że ma być ich "od groma". Akwarium już stoi postaram się niedługo wrzucić jakieś fotki:) Dzięki za komentarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts