DziewczynaVampirA Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 NIe mam jeszcze zbytnio żadnego zarysu co bym chciała w nim mieć ale nie długo już dojrzeje i trzeba by było ryby kupić. Ale mam w tym problem , ponieważ nie wiem jakie zbytnio. Tak sobie myślałam , że może krewetki jakieś: red cherry czy babulluti i jakąś ławice ale nie neony i kiryski panda i moze cos jeszcze ale niewiem zbytnio co i w jakich ilościach. Proszę o pomoc. I z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desperat Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Ja bym dał w roli ławicy razbory, np. klinowe, espei. Na dno piskorki, do tego np. harem gurami dwuplamistego i krewetki RC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati007 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 NIe mam jeszcze zbytnio żadnego zarysu co bym chciała w nim mieć ale nie długo już dojrzeje i trzeba by było ryby kupić. Ale mam w tym problem , ponieważ nie wiem jakie zbytnio. Tak sobie myślałam , że może krewetki jakieś: red cherry czy babulluti i jakąś ławice ale nie neony i kiryski panda i moze cos jeszcze ale niewiem zbytnio co i w jakich ilościach. Proszę o pomoc. I z góry dziękuję. Jakbyś mógł to podaj informację dot.zbiornika pozdrawiam mati007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziewczynaVampirA Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 akwarium 75 litrów. Jest zbiornikiem w którym jest wiele roślin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati007 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Ładnymi i ławicowymi rybkami są razbory,na dno możesz dać otoski.A jako dodatek parka pielęgnic ramirez.Co do neonów są różne odmiany barwne więc zawsze możesz sobie coś wybrać.Co do ławicowych możesz wybrać także kardynałki. P.S. Co do krewetek to niech wypowie się ktoś inny,z tego względu iż nigdy ich nie hodowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts