p.Agassiza Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 1.Czy mogę użyć czosnku w proszku? 2.Czy szpinak może być mrożony? 3.Czy mogę dodać mięsa flądry/dorsza np.Serce indycze +jedna z wcześniej wymienionych ryb + mrożone krewetki Tiger + szpinak +czosnek +słodka papryka + żelatyna i co? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.Z góry dzięki i pozdrawiam. Ryby miał bym za darmo i prawie żywe(świeże) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Czy mogę użyć czosnku w proszku?Nie mam pojęcia. Szczerze mówiąc właśnie dowiedziałem się że taki istnieje. W każdym razie i do zwykłego jest chyba niezbyt trudny dostęp. Czy szpinak może być mrożony?Bylebyś lodu do akwa nie wrzucał. Serce indyczeKarmienie mięsem zwierząt stałocieplnych to nie najlepszy pomysł. Powoli odchodzi się od tego w akwarystyce. PS: 180l ciasne na palety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorki Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Czosnek w proszku? Nigdy nie stosowałem i polecam świeży obrany z łupin. Szpinak jak najbardziej mrożony tylko trzeba go dobrze odcisnąć przed dodaniem. Serca indycze mogą być, tak jak reszta dodatków + jabłko, banan, płatki dla ryb, jajko ugotowane na twardo, itd. Ja jedynie odpuściłbym tą żelatynę. Nigdy nie dodawałem a mix i tak jest dość zwięzły. A litraż fakt. Ciasnawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Wiem że ciasne ale niedługo czeka mnie redukcja ilości palet w akwa ,a z litrażem nic niestety nie zrobię. Możecie mi podać w jakich proporcjach dodawaliście/dodajecie i jakie składniki do swych mixów.Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Mam pytanka ,czy żelatyna której użyję lecz mało może być wieprzowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 Zamierzam zrobić tak tylko nie wiem ,czy dobrze: 1.Serce indycze 1kg 2.Groszek zielony mrożony 40dkg 3.Mrożone krewetki Black Tiger 25dkg 4.Jajko surowe całe 1szt 5.Olej jadalny-1 łyżeczka stołowa 6.Czosnek-2 ząbki 7.Trochę suchych pokarmów 8.Łyżka papryki słodkiej 9.Szpinak mrożony tafla Proszę o opinię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts