PieniaQ Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Jestem początkującym akwarystą i nie jestem pewien, czy obsada jest odpowiednio dobrana. Obsada do 112l: - bojownik wspaniały - 1 - bystrzyk Axelroda - 6-7 - neon Innesa - 15 - glonojad - 2 - kirysek plamisty - 6-7 Czy może być? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabomba123 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ja bym proponował : Mieczyk 1+2 Molinezja 1+3 P.ramireze para Zbrojnik para Neon inessa 15 Gurami niebieskie 1+2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Zdecyduj się na jeden z gatunków ławicowych. Dwa mijają się z celem. Żaden nie będzie wyglądać naprawdę dobrze. Sprawdź czy masz wodę pasującą do wymagań ryb. EDIT: obsada podana przez Kabombę nie ma sensu, bo jest za gęsta i obfituje w duże ryby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts