Lukasz-odkrywca 0 Posted July 26, 2012 Hej ,co o nim sądzcie chodzi mi głównie o opinie posiadaczy takiego nawozu Share this post Link to post Share on other sites
Atreyu 6 Posted July 26, 2012 Normalne najzwyklejsze micro. Tropica to dobra firma, miałem z tego substrat. ADA dla ubogich. Share this post Link to post Share on other sites
ent 0 Posted March 14, 2013 Trochę odgrzeje kotleta Mam w swoim 54l baniaczku podłoże Aqua Substrate II od dłuższego czasu tego podłoża używam, zawsze nawoziłem Easy Carbo + żelazo i potas raz na jakiś czas psiknięcie. Roślinki kiepsko rosły można powiedzieć że stały w miejscu przy oświetleniu sylvania grolux 24W około 8h dziennie. Teraz Po zmianie aranżacji i dodaniu kilku nowych roślin w tym trawki brazylijskiej i lotosa które zawsze mi szybko padały, dodałem w podłoże jakieś tabletki JBL, nawóz Tropica Plant Nutrition i bimbrownia CO2. Po tych zabiegach wszystkie roślinki pięknie rosną. Jestem w końcu zadowolony z mojego akwarium, a mech na korzeniu oszalał Piszę to tutaj bo myślę że dużą robote zrobił ten nawóz. Share this post Link to post Share on other sites