Monikulinka Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 HEJKA WSZYSTKIM Jestem tu nowa ale mam pytanko...czy w niektórych sklepach można zamawiać ryby??a i jeszcze czy się nie orientujecie ile takie duże akwarium może kosztować?powiem wam jakie chce mieć rybki i doradzicie jakie akwarium pasuje ok?dodam że w akwarium mam raka,dwa danio i molinezje... 2xBłyszczyk brylantowy 2xGurami całujący 1xKirys pstry 2xGarbatka 1xBojownik syjamski 1xKirysek lamparci 2xDanio pręgowane 2xGlonojad syjamski 2xGupik pawie oczko 2xCynotilapia afra 2xLirniczka Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 ja mam 240L, kosztowało 750 zł, asle to zależy od tego - czy z pokrywa - Jakiej jakości (czy ładne) - wcześniej przxed tym co mam zastanawiałem szię nad akwa z znaną pokrywą i kosztowało z 500 ZŁ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loosak Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 im większe akwa tym taniej wychodzi, musiałabyś zrobić kurs po sklepach albo sprawdzić orientacyjnie na allegro. co do zamówień to wydaje mi się, że to kwestia dogadania ze sprzedawcą. to raki się trzyma z rybkami? nie wiedziałam... ja tam u raków w sklepie widziałam tylko zdechłe rybki jako przekąskę Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 najlepiej na allegro poszukaj ja moje 300l kupiłem z filtrem grzałką i rybkami za 300zł;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 HEJKA WSZYSTKIM Jestem tu nowa ale mam pytanko...czy w niektórych sklepach można zamawiać ryby??a i jeszcze czy się nie orientujecie ile takie duże akwarium może kosztować?powiem wam jakie chce mieć rybki i doradzicie jakie akwarium pasuje ok?dodam że w akwarium mam raka,dwa danio i molinezje... 2xBłyszczyk brylantowy 2xGurami całującynie pasuje do obsady 1xKirys pstry ryba stadna 5 sztuk 2xGarbatka 1xBojownik syjamski agresywny samotnik 1xKirysek lamparci ryba stadna 5 sztuk 2xDanio pręgowane ryba stadna 6 sztuk 2xGlonojad syjamski 2xGupik pawie oczko 3 = 1 samiec 2 samice 2xCynotilapia afra 2xLirniczka Pozdrowionka Na te ryby 200 Litrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol112 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 200l za 300zł na http://www.allegro.pl kupi a kirys to ryba stadna dodaj ze 4 sztuki jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 na z 240l kosztuje w moim sklepie 500 zl z pokrywa i dobre ale chyba rak moze ci pozżerac rybki szczegulnie ta malutkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 200l za 300zł na http://www.allegro.pl kupi a kirys to ryba stadna dodaj ze 4 sztuki jeszcze. nie zgadzam sie z toba kuzyn ma tego kiryska jednego i ma juz ponad 6 miesiecy i sie trzyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Poczytaj sobie o kirysach. TO JEST RYBA STADNA. Potrzebuje z 5 sztuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 200l za 300zł na http://www.allegro.pl kupi a kirys to ryba stadna dodaj ze 4 sztuki jeszcze. nie zgadzam sie z toba kuzyn ma tego kiryska jednego i ma juz ponad 6 miesiecy i sie trzyma Trzymać to się może, ale mu pewnie smutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts