soft Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Witam ! Chciał bym abyście mi poradzili co / jak mogę zaaranżować dwie kostki po 42L ? W każdej kostce jest " 1 filtr PAT Mini 1 lampa 9W AquaEl 1 grzałka 25W + termo Wszelakie propozycje mile widziane Jestem otwarty na propozycje 8-) Jedną myślałem przeznaczyć na muszlowce ale nie wiem czy to dobry pomysł co do litrażu, drugą zaś obsadzić jakimś szybko rosnącym zielskiem i zarybić gupikami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Jedno na mcharium, wpuścić endlerki. W drugim bojownika, zrobić aranżację z rzęsy wodnej i malutki pseudo BW i karmić go małymi endlerkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 W jednej jakąś ławicę np galaxy lun neonki+krewetki. Mech, wgłębka W drugiej Harem bojownika lub te gupiki. Kryptokoryny, Kabomby, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 W jednej kostce pływa już mały harem muszlowców , w drugiej zaś zrobiłem mały zieleniak , ziemia pod żwirem i żyworódki. Dzięki Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts