paziu101 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Cześć co mozecie mi na temat tego filtra UV - AQUAEL UNIFILTER 500 UV-C powiedzieć czy sie opłaca za tą cene czy naprawde jest dobry Aktualnie posiadam filtr aquael fan 2 i myśle nad zmianą na coś lepszego czy warto??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerbit Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Jaki masz zbiornik?? Moim zdaniem nie warto! Za takie pieniądze dostał byś używany dobrze zadbany filtr zewnętrzny. Aquael fan 2 nie jest dużo gorszy od tego UNIFILTER nie nabieraj się na wbudowane diody led to się nie sprawdza, wydajność jak na tą kasę mizerna, w zasadzie taka sama jak w fan 2. Jeśli chcesz zmienić zmień na AquaEl FAN 3 tańszy, bardziej wydajny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paziu101 Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 Zbiornik posiadam 70L więc fan2 w zupełności mi wystarczy czy masz jakieś uwagi co do filtra. Czy moge dołozyć inny filter przykładowo zewnętrzny kaskadowy czy to polepszy jakość wody??? i czy ma to jakiś sęs dawać dwa filtry do jednego akwarium 70L Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Sens to ma , jak Twoim zdaniem woda nie jest przejrzysta to oczywiście. Możesz kupić jakąś kaskade ( polecam AquaClear ) albo sprzedać wewn i kupić kubełek. Ale nie wiem czy to ma sens do 70l .. Jak masz gotówkę na zbyciu to co sobię żałować?' Sobie jak sobie ale rybką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts