Gibon Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Akwa 150L Obsada: 4mieczyki czarne 4 molinezje 6kiryskow 14neonek SPrawa polega na tym...kupilem raz skalary...byly ze 2/3tygodnie...padly...pozniej znowu dokupilem 3 sztuki...padly...teraz dokupilem jednego wiekszego narazie jest...ale mam wrazenie ze nie czuje sie zbyt dobrze...moze ktos mi powiedziec co tutaj jest grane?czy one wymagaja jakiegos specjalnego ph czy jak?prosze o pomoc;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 ee.... Skalarki powinny chyba dostawac dosc często żywe pokarmy temp. minimum 24. no chyba ze masz dzikie, to 22. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibon Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 karmie mrozonkami a temp. akwa to ok 26stopni Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 No MOŻE to powód. Pokarm Ni mrożony ni jakiś... Żywy. Ale nie wiem czy nie wytrzymują aż tak krótko z powodu żarcia.... Innej opcji nie mam. Doświadczeni niech się wypowiedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExxtraFish Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 no przynajmniej 1 w tygodniu zywy pokarm daj albo tez duzo bo skalary sa przepadzite moj taki jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 poczytaj jakie sakalary maja wymagania na necie i porownaj do swoich parametrow jak nie bedzie pasowac to napisz co jest nie tak to pozniej bedziemy kombinowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts