torbi Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Witam Od hodowcy kupiłem niby parkę Pielęgniczek żółtych- było to w grudniu. Już trochę czasu minęło, rybki podrosły, zaaklimatyzowały się i od pół roku nęka mnie pytanie- czy to oby na pewno parka borelli? Każdy w sklepie, gdy pokazuję zdjęcia z aparatu mówi co innego. Już sam kompletnie nie wiem. Bardzo prosiłbym o interpretację zdjęć. Większa odgania w trakcie jedzenia mniejszą, ale ogólnie żyją w zgodzie. Co ewentualnie miałbym do tej pseudo parki dokupić? Bo wydaję mi się, że to dwa samce. Oto zdjęcia: I ta mniejsza gdzieś o połowę: Michał84:Przenoszę do odpowiedniego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Mi się wydaje że jest to parka borelli, porównaj - http://www.apisto.pl/index.php?option=c ... &Itemid=25 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbi Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Żółta żółtej nie równa;) Dwa samce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Na moje, na drugim zdjęciu jest samica a na pierwszym samiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts