marek474 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Witam! Jutro mam zamiar zacząć kompletować obsadę do mojego akwarium, swoją drogą przedstawionego już w odpowiednim dziale. Akwarium stoi już 3 tydzień, więc trzeba rozejrzeć się za mieszkańcami. A mianowicie ma wyglądać tak: 12 neonów inessa, parka pielęgniczek ramireza, 4 otoski Czy to nie za dużo? Czy w sam raz? Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Otosków 6. Nie wpuszczaj tylko wszystkiego na raz. Poza tym wszystko ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Jeśli to standardowe 60x30x30, to możesz dobić do tych 6 otosków. Małe akwarium , mógłbyś pomyśleć o jakiejś ozdobnej formie ramirezki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Co to są ozdobne formy ramirezek, bo nie znam takich poza szalenie drogimi EB i brzydkimi weloniastymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Mam nadzieje, że się kolega - właściciel zdjęcia nie oburzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Bynajmniej się nie obrazi, ale: - jak takie cudo się nazywa. - gdzie takie coś kupić, za ile i dlaczego aż tak drogo. - czy rosną mniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 -ramireza gold -10zł -jak to z rasowcami, można przyjąć, że są tej samej wielkości. Boisz się że na ramirezę za małe akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Nie, ale umieściłeś dwie informacje w jednym zdaniu: Małe akwarium , mógłbyś pomyśleć o jakiejś ozdobnej formie ramirezki.Więc myślałem że ozdobne formy muszą być w takim razie jakieś mniejsze. To może ja jeszcze wstawię Electric Blue dla porównania: Tylko że one są "ciut" droższe. W każdym razie bierz ramirezy. Obojętnie jakiej odmiany. EOT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts