infidel Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Przeprasza za brak jakichkolwiek informacji ale niestety nie mam pojęcia co to za roślina. W każdym bądź razie jej liść (2 poprzednie wyrwałem) jakby obumiera. Oto zdjęcia: Co da się z tym zrobić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivek95 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Roślina to żabienica. Jeśli jest to nowa roślina przyniesiona ze sklepu lub od kogoś innego. To będzie to normalne że odpadają jej liście lub robią się dziury ponieważ jest zmiana wody ale nie martw się wyrosną jej nowe liście i korzenie ale daj jej czas na przyjecie się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
infidel Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Wywaliłem już 3 liście ale w ciągu 2 dni wyrosły 2 pięknie zielone. Wolałem spytać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts