-Ramirez- Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Mam prośbę moglibyście wkleić zdjęcie akwarium z świetlówkami sera plant color i sera daylight briliant (lub sera tropic sun) i czy na tych świetlówkach dobrze się będzie prezentował czarny żwirek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georobert Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Będzie się bardzo dobrze prezentować, bo mam takie same świetlówki oraz czarny żwirek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 sera plant color i sera daylight briliant (lub sera tropic sun)Płacenie 2x ceny za świetlówkę tylko dlatego że ma dopisek "akwarystyczna" to zły pomysł. Polecam normalne świetlówki o analogicznych parametrach. To to samo, produkują to w tych samych fabrykach, różnią się tylko dopiskiem i ceną. Wszystkie te 3 świetlówki mają określone temperatury barwowe. Im niższa od 6500K, tym cieplejsza barwa. Są na necie zestawienia ze zdjęciami akwariów oświetlanych różnymi świetlówkami, nie wiem czy konkretnie Sery, ale na pewno znajdziesz odpowiedniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts