skalar2 Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Dzisiaj zauważyłem w jaskini narybek zbrojnika niebieskiego. Cały czas jest przy nim jeden ze zbrojników. Nie wiem chyba się nimi opiekuje. Czy zbrojniki opiekują się swoimi młodymi. Nie chce ryzykować przeniesieniem małych rybek do osobnego akwarium. To są moje pierwsze rybki wyklute z ikry. Czy opieka zbrojnika (ich rodzica) wystarczy, aby narybkowi nic się nie stało do czasu usamodzielnienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Jaka jest pozostała obsada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar2 Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Neony (czerwone i inessa), gupiki, jeden zmienniak plamisty (odmiana tuxedo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Te ryby nic nie zrobią młodym zbrojnikom,możesz je śmiało zostawić w ogólnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts