szyma Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Hej Czy ktoś hoduje razbore galaxy?bo zamierzam dodąć ją do swojego krewetkarium. No ale nie wiem czy jako krzyżówka z szybkim danio będzie się dobrze czuć w buszu. No i jeszcze jaka cena za tą rybkę bo u mnie nie mogę znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 u mnie w łodzi cena waha się między 4 - 6 złotych za sztukę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Moje galaxy żyją własnym życiem i nic ich nie obchodzi poza nimi samymi Wcale nie są płochliwe, nie kryją się po krzakach, latają za sobą i się prezentują wzajemnie (i to zarówno dwa samce jak i dwie samice), a o tym że są rybką stadną przypominają sobie tylko jak się przestraszą (np. przy podmianie wody). Generalnie nie ma z nimi żadnych problemów (jak narazie) U mnie w Krakowie cena około 10 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts