akwarysta17 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Czy jak wezmę pół akwarium czarnych i pół białych to będzie ładnie wyglądało w akwarium 25 litrów jak ktoś takie ma to niech napisze i czy roślin będą dobrze rosły ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 A jakiej one są grubości? Co do wyglądu powinno być okey jeśli wszystko ładnie zaplanujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reksor Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Będzie to ładnie wyglądało. A czy rośliny będą rsoły do zależy od ilości tych kamyków (cm w wysokości) i grubości. najlepsze powinny być te 3-4mm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Ja jeszcze niewiem jakie te kamyki ponieważ dopiero planuje założyć zbiornik do rozmnażania gupików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 jesli jakos fantazyjnie ułożysz linię oddzielającą to może być ciekawie. może zrobić z czegoś zaporę żeby się nie mieszały? bo w trakcie odmulania na pewno beda sie mieszaly i po jakimś czasie bedzie to wyglądało dużo słabiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 A mogę po środku akwarium włożyć deskę ?? to by była ta zapora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Deska w akwa po pewnym czasie zacznie gnić, lepiej odzielić szybą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Będzie to ładnie wyglądało Zobacz jak to się u mnie prezentuje : viewtopic.php?f=22&t=3569&st=0&sk=t&sd=a&start=60 Tam znajdziesz zdjęcia mojego akwarium , rybek . Skomentowanie mile widziane Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Ale mi nie chodzi o coś takiego mi chodzi o przedzielenie połowy akwarium po lewej białe po prawej czarne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 deska raczej nie. najlepiej by było szkło, tylko zeby nie bylo ostre na koncach. ono na pewno nie będzie w żaden sposób wpływało na wodę, bo np plastik może wydzielać jakieś świństwa, albo moze udałoby sie znaleźć w zoologicznym spreparowany korzeń długi i cienki który by się nadał do przedzielenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr0m Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Może to też być pasek wykonany z cienkiego kamienia (granit Strzegomski jest taki miało-siwo-czarny) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts