toddavid Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Prosze podzielcie sie swoim doswiadczeniem z chodowaniem tej ryby, bardzo mnie fascynuje ale chce sie dowiedziec jak jest z nia w praktyce bo kazdy sobie moze wywnioskowac ze jest taka i taka z czytania artykulow... Dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Na pewno potrzebuje duuużego akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
toddavid Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 Na pewno potrzebuje duuużego akwa hehe.. 400 L dopoki nie osiagnie tych kilkunastu cm wystarczy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamondynka Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 W dziale galerie jedna osoba ma właśnie akwa z arowaną Zobacz sam viewtopic.php?f=22&t=760&st=0&sk=t&sd=a&hilit=arowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
toddavid Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 juz tamto dawno widzialem chcial bym sie troche wiecej dowiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamondynka Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 To fajnie, że już dawno tamto widziałeś Jak wspomniałam, z tego co wiem, to tylko glonojad ma arowanę, więc on będzie wiedział najwięcej na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianq Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 http://www.afish.us/?gatunki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLBS Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Na arawane 700l minimum rośnie olbrzymia lecz jest piękna sam bym chciał ją mieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Arowana rośnie do metra metra dziesięć akwarium misi być szerokie i długie. Film . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisMruk Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Ogromnie wymagająca i okropnie piękna ryba niestety nie wielu może ją mieć minimum 700l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Tak to prawda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Ogromnie wymagająca i okropnie piękna ryba niestety nie wielu może ją mieć minimum 700l. można ją mieć w 500l ze sklepu odbierasz ją taką 6cm dzisiaj na ten temat rozmawiałam z właścicielem sklepu w gliwicach gdzie właśnie takie cudo tam pływa powiedział mi że japońscy biznesmani trzymają arowany w swoich gabinetach, poniewaz te, wyczuwają "złe" "fałszywe" osoby , które tam wejdą i stają się w sekundzie bardzo pobudzone i agresywne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts