Herbi Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Witam. Czy ww. krewetka "da radę" przy prętnikach k. i pielęgniczkach r. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszszczu Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Witam. Czy ww. krewetka "da radę" przy prętnikach k. i pielęgniczkach r. ?Nie wiem jak przy prętnikach, bo tych ryb nigdy nie miałem, natomiast mam pielęgniczki kakadu i właśnie amano. Wpuściłem do akwa na próbę 4 amano, miały z 3-4 cm a więc już takie wypasione. Pływają już z miesiąc i są wszystkie 4, właśnie się zbieram żeby ich kilka dokupić. W każdym razie akwarium ma sporo kryjówek i jest dosyć zarośnięte a to na bank zwiększa ich szanse na przetrwanie spotkania z drapieżnikami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemok96 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Takie wyrośnięte amano nie powinny być męczone przez ww rybi, ale zapewnij im sporo kryjówek i roślin w akwarium, bo w czasie wylinki potrzebują spokoju i w tym czasie raczej się nie pokazują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts