anija277 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 mam taka sprawe karmie moje rybcie sercami wołowymi, spiruliną, ichtiovitem, tetraMinem no i tetraWaferMix czy to starczy? i czy może jakiś pokarm żywy im można podawać..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Ja daję swoim ochotkę. Jedzą jak szalone. Ja zamiast spiruliny bym podawał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 ale dajesz żywą ochotkę? czy tą mrożoną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 ale dajesz żywą ochotkę? czy tą mrożoną? Daję mrożoną, co 2 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 a może powinnaś spróbować artemi ? na allegro są zestawy do wylęgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 yyyy sprawdze co to jest bo szczerze pisząc .. nie wiem co to :/ edit: ale co to sa te jajeczka? to jakies robaczki sie ztego zrobią? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Możesz karmić żywym lub mrożonym wodzieniem i ochotką(nie za często) najlepiej mrożoną, ponieważ może przenosić choroby. Poczytaj to: http://www.superakwarium.pl/poradnik-akwarystyczny/karmienie-pokarmami-zywymi-id54.html Pisze tam między innymi o artemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 oo matko okropieństwo :/ no ale zobacze co u nas w akwarystycznych mają dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Ja to bym Ci doradzał ochotkę. Rybki na pewno będą ją jadły, nie brudzi wody. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts