Kuba Zarzycki Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Witam, chciałbym dosadzić do swojego akwarium trochę roslin tylko nie wiem czy będą one dobrze rosły, trochę o akwarium. Shrimp Set 20 - 19L oświetlenie 11W 7 godzin dziennie podloże Shrimp Sand Nawożenie z linii Aqua Art : Carbo, Classic, Potas. PH 7.4 To te roślinki: Eleocharis Parvula, Pogostemon Helferi lub Staurogyne Rapens. Dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łoren Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Ponoć opinie o tym podłożu są dobre jeśli chodzi o krewetki sprawdza się na pewno , co do roślin - myślę że przy prawidłowym nawożeniu powinny dać radę - nie wiem jak eleocharis sobie będzie radził ale dwie pozostałe typowałbym na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted May 20, 2012 Author Share Posted May 20, 2012 A Lilaeopsis brasiliensis poradzi sobie, dałbym go zamiast Elośka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 U mnie w Shrimpie elosiek nie poszedł,dlatego też w tym tygodniu przechodzę na pogostemon. Lilaeopsis,też spokojnie da radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted May 20, 2012 Author Share Posted May 20, 2012 Ok dzięki temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts