bimekAKWA Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Witam chcę dołożyć oświetlenie do mojego akwarium 60x30 mam tam tylko 15w a chciał bym dać roślinki pływające lecz to mnie ogranicza a nie ma miejsca aby dać kolejną świetlówkę i czy mógł bym dać tam oto taką żarówkę uv ? http://allegro.pl/4-1gratis-evershine-z ... 65073.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Wiesz ile ma "K"? Jak to nie ma miejsca, ja tez dorabiałem dodałem świetlówke przed standardową.Jest centralnie pod wieczkiem na wsypywanie jedzienia.uchwyty stalowe sa po bokach, zamocowałem je robiąc 2 malutkie dziurki obok siebie i przewinąłem przez dziurke i uchwyt taki pasek zaciskowy i jest wszystko w idealnym porządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted May 13, 2012 Author Share Posted May 13, 2012 Mam wolny cały sprzęt oświetleniowy wolny ale T8 i czy jak dam takiego grubasa tam to będzie wszystko ok. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon-u Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Jak widzę takie kolorowe, odpustowe ogłoszenia ze sloganami super, hiper zaje..ste, mega promocja i nie ma żadnych konkretnych danych, to omijam je tak szerokim łukiem, że wylatuję poza naszą galaktykę i na planecie "Odpuść Sobie" spotykam zielonego mędrca, który mówi do mnie "zejdź na Ziemię!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Ten link to akurat przykład tylko nikt nie powiedział że kupie od niego bo kupie na miejscu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Do czego Ci lampa UV? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts