nataRYB Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Wczoraj kupiłam dwie ramirezki . Nie mam pewności czy to samiec i samica . One niczym się nie różnią tylko jedna z nich ma czerwony brzuch a druga nie. Na razie jest wszystko ok nie biją się ani nic nie robią rybą są w aqua 60L . http://www.akwariowerybki.strefa.pl/atl ... mireza.jpg tak wygląda jedna a tak druga http://fotogalerie.pl/fotki/upload/28/3 ... 3533s2.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Prawdopodobnie ta z czerwonym brzuchem to samica. Jeśli chcesz mieć pewność to wrzuć foty to rozpoznamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nataRYB Posted May 12, 2012 Author Share Posted May 12, 2012 Prawdopodobnie ta z czerwonym brzuchem to samica. Jeśli chcesz mieć pewność to wrzuć foty to rozpoznamy. zamieściłam zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Pierwszy samiec, druga samiczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabomba123 Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Czemu nie swoje zdjęcia wrzuciłać ? To są dwie samice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nataRYB Posted May 12, 2012 Author Share Posted May 12, 2012 Pierwszy samiec, druga samiczka.aha to dobrze czyli w zoologicznym mi dobrze dali Edit: Czemu nie swoje zdjęcia wrzuciłać ? To są dwie samice. bo nie mam jak zrobić na razie ale one są identyczne te co mam Edytuj posty i dbaj o pisownię! mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Czasami potrafią dobrze doradzić w sklepach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Według mnie to parka . Masz szczęście ja kopiłem w zoologicznym 4 sztuki miały być 2 pary jednak w akwarium jak sie zadomowiły okazało się że trzy to pewne samice jeden jest na razie jeszcze nie wybarwiony jest jednego koloru (młody osobnik) i możliwe że to jest samiec. Ale pewności nie mam Chciałem wrzucić fotki ale nie mogę złapać je w dobrym ujęciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts