Bulbii Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 zastosowałem za podłoże na całej powieszchni akwarium biały bazald dziś dokupiłem troche czarnego i piasku z jednej strony akwarium gdzie jest w miarę wolna przeszczen posypałem czarnym żwirkiem , a w miejscu gdzie mam kamienie i korzeń podsypałem troszkę pisakiem ,, może tak być? czy bardzo wiocha? Pisownia.-Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamlolik Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Moim zdaniem wiocha. Najlepiej substrat, a na niego Manado czy coś podobnego. Jak cię nie stać to proponuję piach rzeczny 1-2mm, a na niego żwir 7-9mm. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio2 Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 daj fotki Pisownia.-Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 może i tak ale taka proporcja co zrobiłem wygląda to bardzo ładnie tylko chodzi mi o ten piasek biały na wierzchu robi to efekt ale zapewne mega szybko się brudzi Pisownia +1.Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamlolik Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 I zapewne rośliny będą w nim słabo rosnąć i może wpływać na parametry wody... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts