gotica Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Witam wymieniam akwarium na 120l. Wczesniej mialam sporo mniejsze wiec szafka wytrzymywala. Teraz zrobilismy stolik i tu moje pytanie czy wytrzyma ciezar. Blat jest z całej płyty ok 2 cm grubości, Pod płytą jest rama ze stalowych kątowników 2cm na 2cm. Nogi tez są stalowe, wysokosc ok 70 cm. W polowie wysokosci tez z ok 2 cm plyty jest pólka. Jak myslicie wytrzyma? Za kilka dni maja mi przywiesc akwa i nie wiem czy kupowac czy ten stolik moze byc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopezz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Twoje akwarium nie jest jakieś super ciężkie. Z tego co opisujesz powinno śmiało wytrzymać , ale jeśli masz możliwość wstawienia zdjęć tej szafki będzie łatwiej odpowiedzieć. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Jak myslicie wytrzyma? Wytrzyma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotica Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Jutro wrzucę zdjęcie. Narazie stio na nim akwa 60l, jeszcze się nie zarwało:) Mam nadzieję że większe też nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts