frev Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Posiadam akwa 72l,puste i mam zamiar kupić rybki tylko nie wiem jakie,myślę nad 10 neonki 4 kirysek panda pielęgnica ramireza 1+1 (tak wyczytałem tutaj),ale to pielęgnice,nie będą gryzły neonków czy krewetki? No i krewetki i tu leży moje pytanie. W mojej wiosce (a nawet osadzie) nie ma krewetek na sprzedaż,tak więc widzę na allegro 25 zł 30 krewetek,ale nie wiem na jakiej zasadzie działa wysyłka (ile one żyją w paczce i jak się męczą). Ktoś kupował krewetki przez allegro i normalnie się trzymały? Pod koniec tygodnia mam zamiar pojechać do "większego" miasta i tam raczej będą krewetki,ale z ciekawości pytam was forumowiczów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamlolik Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ja kupowałem, ale wybrałem odbiór osobisty Co do obsady moje krewecie wgl nie boją się Boliwijskich, nawet się o żarcie siłują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Jak masz dobrą cenę,to bierz z przesyłką. Większość kupowałem z transportem,bo w mojej okolicy też nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frev Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 i krewetki te były w dobrym stanie,wszystkie się potem ogarnęły w akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 i krewetki te były w dobrym stanie,wszystkie się potem ogarnęły w akwarium?Tak,jak najbardziej. Sam też wysyłam i nie ma problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejkos Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Jak nie masz pewności co do transportu to kup sobie w tym "większym mieście" 5 krewetek po 5 zyla bo za chwilę i tak będziesz miał 30 , choć z drugiej strony jeśli sławek piszę że nic nim nie będzie to znaczy żę nie ma powodu do obaw :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobra.wawa Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Możesz zaryzykować i kupić z allegro, najwyrzej zamieścisz odpowiedni komentarz jak dostaniesz przesyłkę Jak moje się rozmnożą to też wrzucę na sprzedaż na allegro, z tym że z dostawą do ok 50 km i gratisami. Teraz niestety muszę poczekać z pół roku bo mam zaledwie ze 150 red cherryLuna: Temat z maja zeszłego roku. Nie odkopuj starych, nieaktywnych wątków.Zamykam. Edited July 18, 2013 by Luna Odgrzewanie kotleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts