Tasman Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 W obsadzie mam gupiki i pielęgnice kakadu karmie larwami wodzienia ochotki od czasu do czasu kurczakiem a suchy pokarm to cichlid color tropical. Mam pytanie jaki jeszcze inny pokarm polecacie do tych rybek chodzi mi głównie o suchy pokarm ale nie tylko z góry dzięki pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzi xD Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ty masz duże pielęgnice??? Myśle że dla gupików i pielęgnic może być dobry Ovo-vit z tropicalu . Dla samych gpików pokarm Guppy z tropicalu a dla pielęgnic Cichlid&Arowana sticks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasman Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Ty masz duże pielęgnice??? Myśle że dla gupików i pielęgnic może być dobry Ovo-vit z tropicalu . Dla samych gpików pokarm Guppy z tropicalu a dla pielęgnic Cichlid&Arowana sticks. miało być pielęgniczki kakadu samiec ma 5 cm samica 3,5 cm Myślałem też nad rozwielitką Ten pokarm w płatkach z tropicalu co mam jest dla pielęgnic . Dla gupików nic konkretnie nie mam bo i tak byłoby trudno żeby gupiki jadły swój pokarm a pielęgniczki swój więc szukam czegoś co dla jednych i drugich byłby dobrym pokarmem suchym pokarmem Ovo-vit z tropicalu ten jest ciekawy i wygląda na to że by pasował jednym i drugim Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzi xD Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Jeśli to są pielęgniczki xD to może tez byś spróbował im dać Ichito-vit.Karmie je moje gupiki i myśle że dla pielęgiczek też bedzie dobry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasman Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Jeśli to są pielęgniczki xD to może tez byś spróbował im dać Ichito-vit.Karmie je moje gupiki i myśle że dla pielęgiczek też bedzie dobry . Dzięki za pomoc coś z tego wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwa40 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 VIPAN firma "sera" to nadaje ładnych kolorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikom Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ovo vit z Tropicala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasman Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 VIPAN firma "sera" to nadaje ładnych kolorównie potrzeba mi pokarmu do wybarwienia bo już taki posiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts