Nerv Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Witam, na wstęp zaznaczam, że akwarium o którym mowa jest dopiero w trakcie projektowania ! więc: planowana obsada to: 15 zwinnik costello 1+1 p. ramireza 8 otosek ( będzie mnóstwo roślin ) 2+5 gupik pawie oczko co jeszcze mogłabym dodać do tej obsadki ? Chciałabym coś ładnego, do hodowania w parkach lub haremach i żeby było spokojne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Po co coś dodawać ? Ale jeśli już to co za rybki byś tam chciała dać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajolica1 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Rybek jest już na styk, na Twoim miejscu bym już nic nie dodawała no chyba że jakieś ślimaczki Gupików trochę za dużo ponieważ i tak Ci się rozmnożą. Według mnie lepiej 1+2, ale to Twój wybór. Ewentualnie możesz zamienić gatunki rybek na inne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ja bym gupiki wymienił na 1+2 Mieczyk I dodać 1+2 Prętnik karłowaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajolica1 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ja bym gupiki wymienił na 1+2 Mieczyk I dodać 1+2 Prętnik karłowaty Nie wiem czy prętniki i ramirezy to dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Gupiczki bym zostawiła. Tylko zmniejszyła liczbę do 1+2 A tak to chyba wszystko Okey. Jakby co to poprawiać. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts