fiwus Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Dziś po nocy ku moim oczom pojawił się beznadziejny widok- 3 barwniaki padły... Dzień wcześniej jeszcze żwawo pływały po akwarium. Rano- wszystkie martwe. Wszystkie parametry w normie. Nie znacie powodu, dlaczego tak się stało? Przenoszę do odpowiedniego działu// Dulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
nataRYB Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Napisz ile litrów miało twoje akwarium , jakie warunki miałeś czy miałeś czystą wodę , a miałeś może muszle w aqua ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 140L, woda jest w dobrym "stanie". Co tydzień ok 15% podmiany. Parametry jak wspomniałem ok. wydaje mi się gdyby faktycznie woda stanowiła problem to dużo delikatniejsze pielęgniczki kakadu padłyby jako pierwsze a one w dobrym stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nataRYB Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Aha rozumiem , a filtry chodzą przez 24h ? nie wiem co mogło się przyczynić do ich śmierci skoro wszystko było ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Mogę prosić całą obsadę (aktualną)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkiria Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Dziwna sprawa, ile miałeś łącznie tych barwniaków? tylko te 3 czy więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts