piotrgbogdan Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Witam Moja obecna obsada to: 13x neon innesa 3x gupik(samce) + narybek(w większości do oddania) 5x otosek 2x bocja siatkowana 4x kirysek spiżowy 1x zbrojnik niebieski krewetki r.c. Czy przy obecnej obsadzie mógłbym ewentualnie dołożyć bojka, gurami lub p. ramireza czy lepiej nic nie dokładać? Z góry dzięki za wszelkie porady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszQWE Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Dorzuć jeszcze 2 kriski . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrgbogdan Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Docelowo było 6 ale 2 padły, a ponieważ miałem plagę ślimaków to zamiast nich kupiłem 2 bocje i nie wiem czy jeszcze 2 rybki na dnie to nie będzie zbyt dużo najbardziej interesuje mnie jednak czy mógłbym dorzucić jeszcze 1 gatunek rybek z powyżej wymienionych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 na bojce stanowczo za małe akwarium lepiej oddaj a dokup tak jak ci kolega wyżej pisał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrgbogdan Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 A czy ktoś może mi odpowiedzieć czy mogę dołożyć jeszcze jeden gatunek ryb z tych powyżej wymienionych czy jakakolwiek inna ryba to już tłok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Bocje tu trochę nie pasują. Dokup kiryski. Jak byś oddał je to może haremvl Bojownika. Ale krewecie mogą, ale nie muszą zostać zjedzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrgbogdan Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Ok A jak oddam bocje i dokupię kirysków to da rade jeszcze dołożyć harem prętnika karłowatego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Bojki raczej tak, na 99 % mogą być. A co do prętnika to nie mam pojęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts