agaa1999 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Chcę w jednym zbiorniku trzymać molinezje i neony Innesa. Czy nic im się nie stanie? Wiem, że pochodzą z dwóch innych biotopów, ale ich parametry są zgodne... Chcę się tylko upewnić. P.S. Czy moga żyć w pH 7,0 i średniotwardej wodzie? Jeśli nie, napiszcie odpowiednie parametry. -akwarium 60l- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarus Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Baniak 60l jest za mały dla molek! O ile wiem minimum dla nich to 112l. Ale razem z neonami powinny się dobrze hodować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perfect Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ale razem z neonami powinny się dobrze hodować. Tylko w większym zbiorniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekPC Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ja mam w swoim akwarium molinezje i neonki i żyją w zgodzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonek23 Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ja mam w swoim akwarium molinezje i neonki i żyją w zgodzie.Oczywiście, że będą żyć w zgodzie, ale trzeba im zapewnić akwarium min. 112l. Michał84:Po co trzeci raz o tym samym piszesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts