Bulbii Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Oto moje akwarium 112L Bardzo bym chciał poznać wasze opinie . mało roślinek ale to kwestia czasu. Obsada: 1skalar(do oddania) 1Bojownik 3 gupiki 2/1 3mieczyki 2/1 Zbrojnik niebieski 10 Neonek inesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Zły dział Poza tym uzupełnij niezbędne dane.Na pierwszy rzut oka fototapeta i te skałki sztuczne do wymiany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Więcej roślin, szczególnie na 3-ci plan. Oddaj skalary. Jakie są tam ryby ? Korzeń nie bardzo pasuje, ale wystające do góry patyki obwiń jakimś mchem, będzie ładniej . Dodatkowo do wywalenia te sztuczne ozdoby i tło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 tak wiem mech zamówiłem tylko czekam na niego , tapeta tez kupiona zewnętrzna , wewnętrzna za dużo miejsca zajmuje , jak narazie tło zrobiłem sam na szybko żeby coś było z bristolu i czarnego worka:) a jeżeli chodzi o nowy korzeń czy może zostać? czy wyjąć go A tapetę zamówiłem Skały 2D ładnie to wygląda i mam nadzieje że bedzie robiło leprzą prezencje niż to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Hmmm... Dosadź roślinek i zmień tło. Najlepiej na brystol albo takie wewnętrzne może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Wewnętrzne odpada szkoda mi miejsca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquatrol Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Mnie osobiście to te, chyba sztuczne, skałki i ten jasny korzeń razi. Strasznie mało napisałeś ,takiej ogólnej wiedzy na temat twojego akwa. To ma byś coś w stylu BW czy po prostu fotki słabe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Wywalić sztuczne ozdoby i fototapetę więcej roślin i powinno być ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Ale lepiej było bez nowego korzenia czy z nim? nie oceniajcię braku roślin bo ja o tym dobrze wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts