Zelus525 Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Mam parkę ramirez z odłowu czy importu, mianowicie czy udało by mi się rozmnożyć je w ogólnym akwarium, samiec ma 7cm, a samica ok.4,5 ale dobrał się w parę z 5cm samicą, ryby cały czas przebywają koło siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Szanse są.Trzeba próbować-czas pokaże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastergame Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ja się tak podepnę pod temat - czy kupując 1 samca i 1 samicę Ramirez (z innych źródeł) jest szansa na tarło?Czy lepiej jakiś harem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Jeśli samcowi spodoba się samica-dobierze się para to tak.NA początek możesz kupić 1+3 i zobaczyć która samica przypadnie samcowi do gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts