Oliwcia... Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Niedługo zakładam akwarium 112l. (Czy taka obsada może byc? -1bojownik syjamski(samiec) -4kiryski spiżowe -1mruk petersa -harem prętniki karłowate -1glonojad niebieski jak co to piszcie ..czy zmienic ta obsadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Ja bym dał tak: *(1+3) Bojownik syjamski *10 Kirysków padna/pigmej *1+1 Zbrojnik niebieski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Niedługo zakładam akwarium 112l. (Czy taka obsada może byc? -1bojownik syjamski(samiec) -4kiryski spiżowe -1mruk petersa -harem prętniki karłowate -1glonojad niebieski jak co to piszcie ..czy zmienic ta obsadę Mruk nie. Kiryski minimum 6 sztuk. Zbrojnik niebieski może być para. Do tego dołożyłbym ławicę 20 sztuk neona czerwonego/innesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwcia... Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 bojownika mam w małym akwa przez 2lata i jak dam go do większego akwarium to nie bedzie obgryzywał płetw innym rybom..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 bojownika mam w małym akwa przez 2lata i jak dam go do większego akwarium to nie bedzie obgryzywał płetw innym rybom..???Zależy od charakteru rybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwcia... Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 ok;).więc na razie taka obsada bedzię :2glonojady(parka) ,6kirysków -spiżowe albo sterby,harem bojowniki syjamskie i stado żałobniczek(10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 O ile glonki to zbrojniki niebieskie Bo ni ma takiego czegoś jak glonojad niebieski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwcia... Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 to bedą zbrojniki niebieskie;) pozdr.* nemo130: Pisownia zamykam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts