Lukasz-odkrywca Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Hej ,czy ktoś z was nurkuje z fajką płetwami i okularami z zestawu jak tak to podać nazwy sprzętu .;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Z fajką mi się zdarza,jak przysnę w wannie Ale nie wiem czy mogę podać nazwę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 Aha, ale nie o takie cuś☻ chodzi o takie do nurkowania w morzu , ostatnio jak byłem z rodzicami w chorwacji zapomniałem płetw i była masakra dlatego szukam całego zestawu.Poleci ktoś jakąś firmę ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Ja osobiście korzystałem z zestawu speedo quest , też w chorwacji Jest on trochę drogi ale płetwy i maska I klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 aha sprawdzę a ile masz lat bo ja 15 ,naczytałęm się ,że lepiej kupić przymierzając maskę do twarzy a ja mam tylko okazję z allegro lub z decathlon bo mieszkam w opolskim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Dokładnie-Speedo,Aqua Speedo lub Arena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 4, 2012 Author Share Posted May 4, 2012 Aha, dzięki . A czy ktoś z was ma wykrywacz metalu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolor Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Thyy , take zestawy to jednorazowki, najlepiej kupic NA miejscu zestaw silikonowy, ale najtanszy. Wystarczy na takie nurkowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Siema , ile cm ma rozmiar41-42 ?? bo tak jest podane tu http://allegro.pl/zestaw-speedo-maska-f ... 43075.html chciałbym wiedzieć pomóżcie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Maskę trzeba przymierzyć czy się trzyma pyska (przystawiasz do ryła i przez nos wysysasz powietrze - jak się przyssie i trzyma to jest git. Zakupy przez neta odradzam. To mnie zabiło xD bo mieszkam w opolskim .Pracowałem przez kilka lat w Opolu i łącze się w bólu [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Tak tylko kłopot bo wiesz jak na opolskim , zero tego typu sklepów a mówiąc trochę pochlebnie każda maska mi pasuje bo wody nie przepusza też z neta . Proszę jeszcze o opinie jakie zestawy dobre do chorwacji na morze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Może warto zrobić wycieczkę do Decathlonu? Polecam również zastanowić się nad pianką - najtańsze zaczynają się od 80zł a przy dłuższej zabawie (zwłaszcza jak odpłyniesz dalej od brzegu) znacznie poprawiają komfort. W zeszłym roku w Hiszpanii po 40 minutach podglądania rybek wróciłem do hotelu po piankę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 A to dlaczego wróciłeś ,zastanawiałem się nad pianką ,ponieważ zatrzymała by trochę ciepłą gdybym zeszedł trochę niżej przejdź na priv ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts