mariuszpol18 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Hej mam pytanie co mogę dodać do takiej obsady bo trochę pustawo 1+1 szczupieńczyk indyjski 1+1 pielęgniczka ramireza 1+1 zbrojnik niebieski 8- kirys panda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Jakąś ławicę ok. 20 sztuk, np. neon innesa/czerwony/zwinnik jarzeniec/bystrzyk czarny/amandy/razbora klinowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perfect Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Nic dziwnego, że pustawo, skoro większość rybek buszuje po dnie Zawsze możesz kupić brzanki titteya (brzanka wysmukła). Ładne, stadne, o pięknych barwach, lecz niestety ciężko dostępne Mimo to polecam stadko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Najlepiej ławicę A jak nie chcesz mieć pusto to oddaj te rybki i kup sobie pielęgnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonek23 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ja jestem za ławicą np. neonów innesa z 20 szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliwcia... Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Dokup stado żałobniczek (10sztuk) lub neony czerwone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszpol18 Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Dorzuciłem 20 inessek pospolicie ale trudno Przynajmniej ładnie się w tym półmroku prezentują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts