Bulbii Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Witam posiadam żarówkę która automatycznie zmienia kolory co 1Min zielony,niebieski ,zółty ,biały i Pomarańczowy , bardzo fajnie to wygląda ale nie wiem czy taką świetlówkę moge wsadzić do akwarium , czy rybą to nie bedzie przeszkadzało. Proszę bardzo o porady czy to nie będzie nic przeszkadzało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jowisz Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Rośliny raczej przy takim czymś nie będą rosły.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausebol Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Wydaje mi się że to niezbyt dobry pomysł ryby będą w stresie pozatym zwkła żarówka nie nadaje sie do akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaroPogrom Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 tak gwałtowna zmiana kolorów może stresować ryby, po za tym barwy emitowane przez tą lampę nie są naturalne. Popraw pisownię! mod.Evelyn Zadowolony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusek Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Chcesz mieć akwarium przypominajace naturę ? To jak myślisz, taka żarówka jest naturalna barwowo? Wydaje mi się że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbii Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Dzięki wszystkim za wypowiedzi Michał84:Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts