p.Agassiza Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Co mogę dodać do kulek gliniano - torfowych(oczywiście wypalę i zrobię przy tym grilla 8-) )byle te dodatki mnie nie dużo kosztowały . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Np.Symfonię złota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Co mogę dodać do kulek gliniano - torfowych(oczywiście wypalę i zrobię przy tym grilla )byle te dodatki mnie nie dużo kosztowały .Za dodawałem w zależności od potrzeby micro lub macro w proszku lecz z góry ci mówię, że lepiej weź zapłać 3zł i zamów sobie na allegro. Co do wypalania to lepiej w piekarniku. Grill to nie za dobry pomysł jeśli chodziło tobie o wrzucenie kulek w rozpalony węgiel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Oczywiście że nie na rozpalony węgiel a na rożno na którym jest specjalna tacka do karkówek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts