don_Vall Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Czy moglibyście mi podpowiedzieć w kwestii obsady do akwarium 50x30x35. Miałoby w nim być: 6 szt kirys pigmej (+3 szt młodych a może docelowo zostanie 9 szt) 1+2 zmienniak plamisty Xiphophorus variatus ( (być może jeszcze dojdzie jedna samiczka) 5 szt neon innesa krewetki RC w jakiejś ilości powyższe są w mniejszym akwarium i trafią do tego i teraz chciałbym ew dodać do tego akwarium parkę Ramirez i nie wiem czy nie za małe dla nich akwarium i jeszcze jedno pytanie - czy do tego wszystkiego można by dołożyć harem zmienniaka wielobarwnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Do tej obsady możesz dołożyć jeszcze góra 3 neonki i nic więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 Czyli ramirezy i zmienniaki wielobarwne zostają tam gdzie są? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Za krótki baniak na ramirezy i drugi harem Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 Dzięki. Taki wpadł mi głupi pomysł i potrzebowałem upewnienia co do wiedzy własnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts