ASPAHARIAN Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Zauważyłem dzisiaj że młodej samiczce wystają z części odbytniczej hmm jakby wnętrzności. Da się to jakoś leczyć, cofnąć czy muszę skrócić jej męki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 A może to kupka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPAHARIAN Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 A może to kupka? Człowieku ja mam 30 lat i raczej umiem odróżnić takie rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio2 Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 A może to kupka? Człowieku ja mam 30 lat i raczej umiem odróżnić takie rzeczy Uwierz mi różne rzeczy ludzie tu wypisują czasem. Co do tematu to daj fotkę tych wnętrzności i opisz cały zbiornik i obsadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPAHARIAN Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 200l 1+1 Mieczyk 2x skalar gupików to nie będę liczył bo jest trochę proporczykowiec z kap lopez 2+1 Molinezja Mieczyk weloniasty zbrojnik tep. wody 26 +/- Właśnie zrobiłem podmianę i zastosowałem zoolek-a ph ok 6,8 No3 10-25 KH 6*d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPAHARIAN Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 Nie mogę inaczej uchwycić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmoniska Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 To jak by z brzucha z nie z części odbytniczej, ciężko stwierdzić co to może poczytaj na googlach. "Poczytaj se w googlach" to raczej mało pomocna rada. Post nic nie wnoszący do dyskusji. Spam. +1 // Atreyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monia_XD Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Na coś podobnego zdechł mi mieczyk, jednak za nim wnętrzności ciągnęły się sznurem... Czy gupiczka nie jest czasem w ciąży, ostatnio widziałam tutaj zdjęcie molinezji, do której brzucha przyczepione były ,,jajeczka''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoime Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 A może to młodych nie może urodzić? I to są maluszki nieżywe? Choć z drugiej strony nie przypomina to niczego,nie spotkałam się z niczym podobnym nigdy. Obawiam się, że rybki nie da się uratować... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts